Retete - Teglia Mi Piace
Ești în pană de idei? Inspiră-te din rețetele DonFabrizio pentru Teglia Romana Mi Piace

Teglia romana Mi Piace 20x30 dolce Cheesecake
Asezati putin zahar pe o teglia romana Mi Piace 20×30 si puneti la cuptor pe un gratar din partea cea mai de jos a cuptorului pe care il veti fi preincalzit la putere maxima cu ventilatia activata daca este disponibil timp de 5 minute. Inainte de a adauga restul de ingredientele, se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Așezați toppingul de afine la suprafață, sfărâmăm biscuiții făcându-i să adere de topping.
Pregătiți crema de cheesecake amestecând brânza tartinabilă, mascarpone și zahăr pudră și puneți crema într-o pungă de patiserie cu duză stea.
Acoperiți toată suprafața pizza cu crema de cheesecake, adăugați ciocolata și terminați cu toppingul ca garnitură.

Teglia romana Mi Piace 20x30 cu sos truffle si porchetta
Cu o pensulă, acoperiți întreaga suprafață a Teglia romana cu sosul de trufe. Adăugați niște mozzarella, porchetta și restul de mozzarella. Pune la cuptor pe un gratar din partea cea mai de jos a cuptorului pe care il vei avea preincalzit la putere maxima cu ventilatia activata, daca este disponibila. Se tine la cuptor 7 minute sau dupa gust si placere.

Margherita: rosie, mozzarella, busuioc, ulei de masline extravirgin
Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati mozzarella si terminati de gatit. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o frunză proaspătă de busuioc.

Marinara: rosie, usturoi, oregano, ulei de masline extravirgin
Intindeti sosul de roșii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, fiind o pinsa fara mozzarella, adaugati mai mult sos decat Margherita. Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste aproximativ 5/7 minute. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o presarați oregano din belșug

Vegetariana: mozzarella, dovlecel, vinete, ardei, rosii cherry, parmezan ras, ulei de masline extravirgin
Pune o cantitate buna de mozzarella pe baza si adauga amestecul vegetarian in functie de cantitatea pe care o preferi. Deasupra se mai adauga putina mozzarella si o stropire de parmezan ras si se fierbe aproximativ 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate, faceți ultimele 2 minute de gătit cu ușa cuptorului cu tiraj.

Prosciutto e funghi: mozzarella, şuncă fiartă, mozzarella, ciuperci champignon
Intindem sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, adaugam sunca fiarta maruntita in bucatele mari, mozzarella si la final ciupercile champignon si dam la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Din cuptor se adauga patrunjel tocat si un strop de ulei de masline extravirgin.
