Retete - Teglia Mi Piace
Ești în pană de idei? Inspiră-te din rețetele DonFabrizio pentru Teglia Romana Mi Piace
>>>>>> SECȚIUNEA SITE-ULUI ÎN CONSTRUCȚIE<<<<<<
Margherita: rosie, mozzarella, busuioc, ulei de masline extravirgin
Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati mozzarella si terminati de gatit. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o frunză proaspătă de busuioc.
Marinara: rosie, usturoi, oregano, ulei de masline extravirgin
Intindeti sosul de roșii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, fiind o pinsa fara mozzarella, adaugati mai mult sos decat Margherita. Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste aproximativ 5/7 minute. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o presarați oregano din belșug
Vegetariana: mozzarella, dovlecel, vinete, ardei, rosii cherry, parmezan ras, ulei de masline extravirgin
Pune o cantitate buna de mozzarella pe baza si adauga amestecul vegetarian in functie de cantitatea pe care o preferi. Deasupra se mai adauga putina mozzarella si o stropire de parmezan ras si se fierbe aproximativ 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate, faceți ultimele 2 minute de gătit cu ușa cuptorului cu tiraj.
Prosciutto e funghi: mozzarella, şuncă fiartă, mozzarella, ciuperci champignon
Intindem sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, adaugam sunca fiarta maruntita in bucatele mari, mozzarella si la final ciupercile champignon si dam la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Din cuptor se adauga patrunjel tocat si un strop de ulei de masline extravirgin.