Responsive Menu

Retete - Pizza Napoletana

Ești în pană de idei? Inspiră-te din rețetele DonFabrizio pentru Pizza Napoletana

>>>>>> SECȚIUNEA SITE-ULUI ÎN CONSTRUCȚIE<<<<<<

Focaccia semplice

Adăugați ulei de măsline extravirgin, frunze de rozmarin și sare și gătiți până se rumenesc.

Focaccia al parmigiano

Adăugați ulei de măsline extravirgin, parmezanul ras și gătiți până se rumenesc

Margherita: rosie, mozzarella, busuioc, ulei de masline extravirgin

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati mozzarella si terminati de gatit. Scoateți din cuptor un strop de ulei de măsline extravirgin și o frunză proaspătă de busuioc.

Marinara: rosie, usturoi, oregano, ulei de masline extravirgin

Intindeti sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, fiind o pinsa fara mozzarella, adaugati mai mult sos decat Margherita. Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste aproximativ 5/7 minute. Scoateți din cuptor un strop de ulei de măsline extravirgin și o stropire generoasă de oregano.

Vegetariana: mozzarella, dovlecel, vinete, ardei, rosii cherry, parmezan ras, ulei de masline extravirgin

Pune o cantitate buna de mozzarella pe baza si adauga amestecul vegetarian in functie de cantitatea pe care o preferi. Deasupra se mai adauga putina mozzarella si o stropire de parmezan ras si se fierbe aproximativ 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate, faceți ultimele 2 minute de gătit cu ușa cuptorului cu tiraj.

Diavola: roșie, salam picant, mozzarella

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati salamul picant si mozzarella si terminati de gatit. Din cuptor se adauga un strop de ulei de masline extravirgin.

Prosciutto e funghi: mozzarella, şuncă fiartă, mozzarella, ciuperci champignon

Intindem sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, adaugam sunca fiarta maruntita in bucatele mari, mozzarella si la final ciupercile champignon si dam la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Din cuptor se adauga patrunjel tocat si un strop de ulei de masline extravirgin.

Tonno: rosie, mozzarella, ton, ceapa rosie

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati tonul tocat si bine scurs, mozzarella si la final ceapa rosie si terminati de fiert.

5 formaggi: mozzarella, provola afumata, gorgonzola, cheddar, parmezan

Pune toate brânzeturile pe bază și gătește aproximativ 7 minute. Odată scos din cuptor, stropiți din nou cu parmezan ras.

Taraneasca: rosii, mozzarella, mezeluri nationale romanesti

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gătiți baza roșie aproximativ 5 minute, apoi adăugați tot salamul feliat sau rupt, dar mozzarella și terminați de gătit.

Boscaiola: mozzarella, ciuperci champignon, cârnat italian, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin

Puneți mozzarella, cârnat italian și ciupercile pe bază și gătiți aproximativ 7 minute. Ieșiți din cuptor, adăugați pătrunjel tocat și ulei de măsline extravirgin.

Patate e salsiccia: Mozzarella, cartofi copți, cârnat italian, parmezan, piper negru

Puneți mozzarella pe bază, adăugați cartofii prăjiți și cârnații și gătiți aproximativ 7 minute. Ieșiți din cuptor, adăugați o stropire de parmezan și piper negru proaspăt măcinat.

Deliziosa: mozzarella, pere, gorgonzola, nuci

Deasupra punem mozzarella, perele tăiate, gorgonzola și nucile și încă puțină mozzarella și fierbem aproximativ 7 minute.

0

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.