Responsive Menu

Retete - Pizza Mia Tonda

Ești în pană de idei? Inspiră-te din rețetele DonFabrizio pentru Pizza Mia Tonda

>>>>>> SECȚIUNEA SITE-ULUI ÎN CONSTRUCȚIE<<<<<<

Margherita: rosie, mozzarella, busuioc, ulei de masline extravirgin

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața blatului folosind o perie de silicon. Coaceți blatul cu rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugați mozzarella si terminati de gatit. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o frunză proaspătă de busuioc.

Marinara: rosie, usturoi, oregano, ulei de masline extravirgin

Intindeti sosul de rosii pe toata suprafata blatul folosind o pensula de silicon, fiind o pizza fara mozzarella, adaugati mai mult sos decat Margherita. Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste aproximativ 5/7 minute. Scoateți din cuptor, adaugați un strop de ulei de măsline extravirgin și o presarați din belșug oregano.

Vegetariana: mozzarella, dovlecel, vinete, ardei, rosii cherry, parmezan ras, ulei de masline extravirgin

Pune o cantitate buna de mozzarella pe baza si adauga amestecul vegetarian in functie de cantitatea pe care o preferi. Deasupra se mai adauga putina mozzarella si o stropire de parmezan ras si se fierbe aproximativ 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate, faceți ultimele 2 minute de gătit cu ușa cuptorului cu tiraj.

Diavola: roșie, salam picant, mozzarella

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati salamul picant si mozzarella si terminati de gatit. Din cuptor se adauga un strop de ulei de masline extravirgin.

Prosciutto e funghi: mozzarella, şuncă fiartă, mozzarella, ciuperci champignon

Intindem sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, adaugam sunca fiarta maruntita in bucatele mari, mozzarella si la final ciupercile champignon si dam la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Din cuptor se adauga patrunjel tocat si un strop de ulei de masline extravirgin.

Tonno: rosie, mozzarella, ton, ceapa rosie

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața blatului folosind o perie de silicon. Gatiti baza roșie aproximativ 5 minute, apoi adaugati tonul tocat si bine scurs, mozzarella si la final ceapa roșie si terminati de copt.

5 formaggi: mozzarella, provola afumata, gorgonzola, cheddar, parmezan

Pune toate brânzeturile pe blat și gătește aproximativ 7 minute. Odată scos din cuptor, adauga parmezan ras.

Taraneasca: rosii, mozzarella, mezeluri nationale romanesti

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața blatului folosind o perie de silicon. Gătiți blatul cu roșii aproximativ 5 minute, apoi adăugați tot salamul feliat sau rupt, dar mozzarella și terminați de copt.

Boscaiola: mozzarella, ciuperci champignon, cârnat italian, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin

Puneți mozzarella, cârnat italian și ciupercile pe blat și gătiți aproximativ 7 minute. Scoateți din cuptor, adăugați pătrunjel tocat și ulei de măsline extravirgin.

Patate e salsiccia: Mozzarella, cartofi copți, cârnat italian, parmezan, piper negru

Puneți mozzarella pe blat, adăugați cartofii prăjiți și cârnații și gătiți aproximativ 7 minute. Scoateți din cuptor, adăugați o stropire de parmezan și piper negru proaspăt măcinat.

0

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.