Responsive Menu

Retete - Du' Pinse

Ești în pană de idei? Inspiră-te din rețetele DonFabrizio pentru Du’Pinse

Pinsa cu porchetta si sos pecorino

Pune mozzarella pe pinsa romana si gateste 5 minute asezand-o pe gratarul din partea cea mai de jos a cuptorului pe care l-ai preincalzit la putere maxima cu ventilatie, daca este disponibil. Adăugați salata în pinsa, aranjați porchetta și apoi terminați de asamblat adăugând sosul pecorino.

 

Pentru sosul pecorino urmați această procedură:
se pune smantana, laptele si pecorino ras in cantitati egale intr-o cratita si se topesc la foc mic. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Dacă doriți, puteți adăuga și piper negru măcinat fin.

Pinsa Dolce Tiramisù

Pune niște zahăr pe o bază de Du’ Pinse și gătește la cuptor 3 sau 5 minute, punându-l pe grătarul din partea cea mai de jos a cuptorului pe care l-ai preîncălzit la putere maximă cu ventilație, dacă este disponibil. Lăsați baza să se răcească bine înainte de a continua cu asamblarea ingredientelor.

 

Pregătește o cremă de Tiramisu după rețeta ta preferată sau una pe care o găsești pe web. Puneți topping de ciocolată pe pinsa și apoi adăugați biscuiții mărunțiți manual. Acoperiti toata suprafata pinsei cu crema Tiramisu pe care ati pus-o in prealabil intr-o punga de patiserie cu duza stea. Se presară cu cacao amară și se decorează cu toppingul de ciocolată după gust.

Cartofi copți

Puneti cartofii taiati intr-un recipient mare si adaugati: turmeric, sare, piper negru, 3 sau 4 catei de usturoi, pesmet, rozmarin proaspat, parmezan ras si ulei de masline extravirgin. Preîncălziți cuptorul la 220° și gătiți aproximativ 25 de minute.

Amestecul de legume

Combinati toate legumele tocate intr-un recipient mare si adaugati: turmeric, sare, piper negru, 3 sau 4 catei de usturoi, pesmet si ulei de masline extravirgin si amestecati foarte bine. Preîncălziți cuptorul la 220° și gătiți aproximativ 25 de minute.

Focaccia semplice

Adăugați ulei de măsline extravirgin, frunze de rozmarin și sare și gătiți până se rumenesc.

Focaccia al parmigiano

Adăugați ulei de măsline extravirgin, parmezanul ras și gătiți până se rumenesc

Margherita: rosie, mozzarella, busuioc, ulei de masline extravirgin

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati mozzarella si terminati de gatit. Scoateți din cuptor un strop de ulei de măsline extravirgin și o frunză proaspătă de busuioc.

Marinara: rosie, usturoi, oregano, ulei de masline extravirgin

Intindeti sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, fiind o pinsa fara mozzarella, adaugati mai mult sos decat Margherita. Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste aproximativ 5/7 minute. Scoateți din cuptor un strop de ulei de măsline extravirgin și o stropire generoasă de oregano.

Vegetariana: mozzarella, dovlecel, vinete, ardei, rosii cherry, parmezan ras, ulei de masline extravirgin

Pune o cantitate buna de mozzarella pe baza si adauga amestecul vegetarian in functie de cantitatea pe care o preferi. Deasupra se mai adauga putina mozzarella si o stropire de parmezan ras si se fierbe aproximativ 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate, faceți ultimele 2 minute de gătit cu ușa cuptorului cu tiraj.

Diavola: roșie, salam picant, mozzarella

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati salamul picant si mozzarella si terminati de gatit. Din cuptor se adauga un strop de ulei de masline extravirgin.

Prosciutto e funghi: mozzarella, şuncă fiartă, mozzarella, ciuperci champignon

Intindem sosul de rosii pe toata suprafata pinsei folosind o pensula de silicon, adaugam sunca fiarta maruntita in bucatele mari, mozzarella si la final ciupercile champignon si dam la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Din cuptor se adauga patrunjel tocat si un strop de ulei de masline extravirgin.

Tonno: rosie, mozzarella, ton, ceapa rosie

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gatiti baza rosie aproximativ 5 minute, apoi adaugati tonul tocat si bine scurs, mozzarella si la final ceapa rosie si terminati de fiert.

5 formaggi: mozzarella, provola afumata, gorgonzola, cheddar, parmezan

Pune toate brânzeturile pe bază și gătește aproximativ 7 minute. Odată scos din cuptor, adaugați din nou cu parmezan ras.

Taraneasca: rosii, mozzarella, mezeluri nationale romanesti

Întindeți sosul de roșii pe toată suprafața mânerului folosind o perie de silicon. Gătiți baza roșie aproximativ 5 minute, apoi adăugați tot salamul feliat sau rupt, dar mozzarella și terminați de gătit.

Boscaiola: mozzarella, ciuperci champignon, cârnat italian, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin

Puneți mozzarella, cârnat italian și ciupercile pe bază și gătiți aproximativ 7 minute. Ieșiți din cuptor, adăugați pătrunjel tocat și ulei de măsline extravirgin.

Patate e salsiccia: Mozzarella, cartofi copți, cârnat italian, parmezan, piper negru

Puneți mozzarella pe bază, adăugați cartofii prăjiți și cârnații și gătiți aproximativ 7 minute. Ieșiți din cuptor, adăugați o stropire de parmezan și piper negru proaspăt măcinat.

Deliziosa: mozzarella, pere, gorgonzola, nuci

Deasupra punem mozzarella, perele tăiate, gorgonzola și nucile și încă puțină mozzarella și fierbem aproximativ 7 minute.

Nutellosa: Nutella, alune tocate, migdale colorate

Pulverizați baza cu multă apă. Stropiți baza cu zahăr și coaceți aproximativ 5/7 minute. Din cuptor se adauga Nutella, alunele tocate si migdalele colorate.

0

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.