Responsive Menu

produse

Din experiența acumulată de-a lungul multor ani de călătorii, studii, teste culinare și colaborări cu mari maeștri ai artei culinare, ne mândrim să vă prezentăm aluaturile noastre, care dau formă și viață bazelor pre-gătite.

 

Toate produsele purtând marca DonFabrizio sunt realizate cu materii prime de cea mai înaltă calitate și folosind aparatură tehnologică de ultimă generație, pentru a garanta un produs la cele mai înalte standarde.

 

Colaborarea cu bazele noastre pre-gătite aduce numeroase avantaje:

  • Amprentă mai mică în laborator pentru depozitarea făinii, drojdiei și a altor ingrediente.
  • Reducerea necesității de utilaje complexe: nu mai este nevoie de mixere sau cuptoare cu caracteristici costisitoare, economisind resurse.
  • Eliminarea necesității de personal foarte calificat: o persoana pregătita corespunzător cu un curs scurt poate condimenta și termina gătitul unei pinse în mod optim.
  • Absența deșeurilor: bazele noastre au un termen de valabilitate mediu-lung și pot fi folosite până la trei zile de la deschiderea ambalajului, dacă sunt păstrate la frigider într-o cutie cu capac.
  • Concentrarea pe topping-uri și condimente, în loc să pierdeți timpul cu producerea propriilor baze.
  • Viteză extremă de servire: bazele nu se lipesc de masa de lucru, nu sunt prezente în cuptor, iar timpii de condimentare și gătire sunt înjumătățiți, menținând postul de lucru curat, fără urme de făină.
  • La servirea la domiciliu (take-away), produsele noastre ajung la client întotdeauna crocante, chiar și după câteva minute.

Ne încredem în calitatea produselor noastre și în satisfacția clienților noștri, iar echipa noastră dedicată rămâne mereu la dispoziția dvs. pentru a oferi experiențe culinare autentice și gustoase.

0

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.