produse
Din experiența acumulată de-a lungul multor ani de călătorii, studii, teste culinare și colaborări cu mari maeștri ai artei culinare, ne mândrim să vă prezentăm aluaturile noastre, care dau formă și viață bazelor pre-gătite.
Toate produsele purtând marca DonFabrizio sunt realizate cu materii prime de cea mai înaltă calitate și folosind aparatură tehnologică de ultimă generație, pentru a garanta un produs la cele mai înalte standarde.
Colaborarea cu bazele noastre pre-gătite aduce numeroase avantaje:
- Amprentă mai mică în laborator pentru depozitarea făinii, drojdiei și a altor ingrediente.
- Reducerea necesității de utilaje complexe: nu mai este nevoie de mixere sau cuptoare cu caracteristici costisitoare, economisind resurse.
- Eliminarea necesității de personal foarte calificat: o persoana pregătita corespunzător cu un curs scurt poate condimenta și termina gătitul unei pinse în mod optim.
- Absența deșeurilor: bazele noastre au un termen de valabilitate mediu-lung și pot fi folosite până la trei zile de la deschiderea ambalajului, dacă sunt păstrate la frigider într-o cutie cu capac.
- Concentrarea pe topping-uri și condimente, în loc să pierdeți timpul cu producerea propriilor baze.
- Viteză extremă de servire: bazele nu se lipesc de masa de lucru, nu sunt prezente în cuptor, iar timpii de condimentare și gătire sunt înjumătățiți, menținând postul de lucru curat, fără urme de făină.
- La servirea la domiciliu (take-away), produsele noastre ajung la client întotdeauna crocante, chiar și după câteva minute.
Ne încredem în calitatea produselor noastre și în satisfacția clienților noștri, iar echipa noastră dedicată rămâne mereu la dispoziția dvs. pentru a oferi experiențe culinare autentice și gustoase.
Pinsa, o delicatesă originară din Roma, reprezintă o variantă mai ușor digerabilă a pizzei, datorită procesului său extins de dospire (cel puțin 24 de ore). Într-un mod tradițional, pinsa are o formă ovală caracteristică, aluatul este foarte hidratat, hiposodic, realizat dintr-un amestec special de făină de grâu, soia și orez și o drojdie mamă uscată secretă. Absența grăsimilor animale, maturarea îndelungată și dospirea, îl fac un produs foarte digerabil, crocant la exterior și moale la interior cu o aromă și savoare caracteristice, imposibil de imitat!
Un clasic emblematic al bucătăriei de stradă din Roma. Pentru o gustare rapidă, un prânz savuros sau o cină sănătoasă, aceasta este varianta perfectă. Aluatul este extrem de hidratat, cu o crustă vitrificată și un miez moale și parfumat. Înălțimea blatului poate varia, în funcție de măiestria pizzarului care o pregătește.
Aceasta este pizza umplută clasică a pizzeriilor și brutăriilor din Roma. Se compune din două straturi separate de aluat. Acest super-sandwich poate fi asezonat la rece cu mezeluri și brânzeturi proaspete sau gătit împreună cu umplutura pentru a prepara sandwich-uri calde.
Un clasic al bucătăriei romane. O pizza subțire, crocantă și ușoară. Acest tip de pizza este ideal pentru cei care iubesc pizza rotundă și crocantă. Este gătit la temperaturi mai blânde, iar impactul vizual îl face imediat recunoscut.
Daca esti pasionat de adevarata pizza napolitana, trebuie sa incerci blaturile noastre speciale create dupa reteta traditionala napolitana combinata cu tehnici moderne de prelucrare. Știm cu toții că pentru a obține o pizza napolitană autentică ai nevoie de un pizzar expert și dedicat, care obține întotdeauna același rezultat impecabil și care este mereu la înălțime. Cu bazele noastre Naoleta, iubitorii acestui tip de pizza vor avea o experiență unică, distractivă și garantată. Pizza Napolitană devine astfel disponibilă tuturor clienților tăi.
