Responsive Menu

despre companie

Du’ Pinse este produsul ce a prins viața in urma fuziunii dintre o companie românească și un bucatar italian experimentat, ce și-au propus sa răspândească cultura autentică a pizzei italiene, la nivelul întregii noastre țări, venind în întâmpinarea clientilor ce iubesc bucataria italiana și își doresc in același timp sa prepare acasa, o pizza reusita.


Astfel, in anul 2022, au prins viața primele blaturi precizate pentru pizza Teglia romana și pinsa romana, în locația noastră din Focșani, pe Soseaua Focșani-Galați km. 5, sub prestigiosul brand Don Fabrizio®️.

Astazi, ne ghidăm după căutarea permanentă a calității, promovăm inovația în produsele noastre și suntem dornici să răspundem nevoilor clienților noștri, menținându-ne în pas cu ultimele tendințe tehnologice.


Suntem o companie tânără, hotărâtă să ducă tradiția autentică a pizzei italiene la niveluri înalte de excelentă, lăsând astfel o amprentă semnificativă în segmentul alimentar din România și ajungând la consumatorul final, cu un produs ce ii va ușura timpul petrecut în bucătarie, dându-i posibilitatea de a prepara în propria bucătarie, folosind blatul precopt.


Produsele nu sunt congelate, iar ele sunt disponibile deja pe raftul marilor magazine: Kaufland, Carrefour, și Paco Focșani.

backlight sign don fabrizio lateral
0

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.